Onze troeven1. BELGISCHE MAKELIJ

De MATTIMMO zwembaden worden in België vervaardigd, meer bepaald in de industriezone van Heppignies. We gebruiken hoogtechnologische materialen en producten van MCTechnics. Zij voeren regelmatig verouderingstests uit op willekeurig genomen productiestalen. Onze kuipen worden van begin tot einde met de hand vervaardigd door een  gekwalificeerde professionele ploeg. Zo garanderen we de precieze uitvoering van onze verschillende producten. Onze kuipen zijn gemaakt van vinylester zodat ze bestand zijn tegen vervorming en verkleuring. Dit materiaal garandeert bovendien een uitstekende waterdichtheid. Onze kuipen worden geïsoleerd met een dikke laag polyurethaanschuim die op het einde van het productieproces in onze werkplaats wordt aangebracht. De laag zorgt ervoor dat de kuip minder warmte verliest op grondniveau en ze garandeert ook een grotere stabiliteit. Elke kuip is genummerd en heeft een ernstige en strikte garantie van 20 jaar tegen elke soort beschadiging.

 
2. ONDERDELEN VAN WATERDICHTE DICHTING TE VOORZIEN, FILTER EN WARMTEPOMP

Alle onderdelen die op onze kuipen moeten worden gemonteerd met waterdichte dichting (spot, inspuitstukken, bodempot en borstelaansluiting), komen van Astral Pool. De filterpompen, warmtepompen, robots, chloorregelaars en alle zwembadtoebehoren zijn terug te vinden op hun website: http://www.astralpool.com De technische fiches van al onze apparaten zijn beschikbaar bij onze commerciële dienst als u meer precieze informatie wenst.

 
3. GRONDWERKEN EN PLAATSING

De grondwerken worden uitgevoerd door een gespecialiseerd team dat hiervoor intern is opgeleid. We plaatsen de kuip op een laag stabilisé van 250 kg/m³ en hogen dan op met gestabiliseerd zand van 200 kg/m³ dat met een pomp wordt ingespoten voor een betere stabilisatie. De ophoging begint wanneer de kuip in de kuil is geplaatst en de buizen zijn aangesloten en naar de filterruimte lopen. Het niveau wordt opgenomen en het zwembad wordt afgesteld. De deklaag voor de boordstenen rond het zwembad wordt uitgevoerd met gestabiliseerd zand van 200 kg/m³. Als dat klaar is, kan het zwembad worden gevuld en kunnen de boordstenen worden geplaatst. Onze tegelzetters zullen vervolgens de door u gekozen boordstenen plaatsen (Chinese blauwe steen) .

 
4. GEBRUIK

Eens de kuip gevuld is, maakt onze technicus het zwembad schoon en stelt hij het in werking. Tot slot maken we een afspraak met de gebruiker om uit te leggen hoe het zwembad werkt en hoe hij de onderhoudsproducten correct moet gebruiken.

 
VERTROUWENSCONTRACT

ONZE KUIPEN HEBBEN EEN GARANTIE VAN 20 JAAR. Bij problemen met de warmte- of de filterpomp garanderen we tijdens het seizoen een klantenservice binnen de 3 dagen, bij een probleem met de kuip of de boordstenen binnen de 8 dagen. We vestigen uw aandacht op het belang van een correcte overwintering voor de goede werking van uw installatie. Talrijke van onze klanten zijn bereid u te ontvangen om hun goede ervaring met MATTIMMO ZWEMBADEN te delen. Hun gegevens zijn beschikbaar bij onze commerciële dienst. Bovendien kunt u altijd naar onze werkplaats komen om het verloop van de productie van uw kuip te volgen.