Waterbehandeling


Voor elke behandeling de ph-waarde controleren en, indien nodig, aanpassen. De pH (potentia hydrogenii) drukt de zuurtegraad van het ater uit. de pH word uitgedrukt in een logaritmische schaal van 0 (zee zuur) tot 14 (hoge basiciteit). De pH-waarde moet gecontrollerd en aangepast worden, want een onbalans leidt tot een overmatig verbruik van ontsmettingsmiddelen, troebel water en irritatie van de ogen en slijmvliezen van de baders. 


De ideale pH-waarde ligt tussen 7.2 en 7.6, waarmee men :

  • Het materiaal van het zwembad beschermt
  • Het comfort van de bader garadeert
  • Een optimale werkzaamheid van de producten voor de waterbehandeling verzekert

Action + 5 Kg - 55€


Galets ACTION + 250g zonder kopersulfaat. ontsmettend, algendodend, bacteriedodend, algistatisch, virusdodend, schimmeldodend, vlokkend, stabiliserend, kalkwerend en pH verlagend.

Alga Stop 1L - 45€


Zeer geconcentreerde, niet-schuimende en snelwerkende algenbestrijder met een groot bacterie-schimmeldodend en micro vlokkend vermoegen. vookomt de voming en de groie van algen in zwembadwater. voor een kristalhelder water.

Aquacheck (50 bandelettes) - 15 €


Vrije chloor, pH, totale alkaliniteit, stabilisator (cyanuurzuur).

 Alka + 6Kg - 45 €


Absorbeert de verschillen in de pH-waarde en voorkomt corrosie van de apparatuur in het zwembad. vermindert het verbruik van ontsemettingsmiddelen.

 

Anti Calcaire 5L - 40 €


Vermijd kalkaanslag in thet bassin en voorkomt aanslag in de leidingen.

 

Care Pods (4 pods) - 40 €


Care Pods behandelt 50m³ water: dit vergagnt het gebruikelijke vlokkenmiddel, elimineert fosfaten, die verantwoordelijk zijn voor de ontikkeling van algen en elimineert de sporen van zoonebrandolie en crème.Chlore Liquide 20L - 55 €


Natriumhypochloriet. Te grebuiken met een dosserpomp voor een doorlopende ontsmetting van het zwembad. Niet-gestabilisserd chhloor. concentratie 120g/L. Ongeveer 12% actief chloor.

 

Chlore Shock 5Kg - 50 €


Dichloor in pastilles 20g met 50% beschikbare nuttige chllor. door zijn snelle bruisende werking zorgt.

Floculent 125g - 15 €


Maakt het water helderder door permanent vlokken en vangt de opgeloste metaalzouten.Liquide d'hivernage 1L - 45 €


Overvinteringsproduct voor het onderoud van zwembadwater. Om een optimale waterkwaliteit te behouden en het water volgend seizoen opnieuw te gebruiken zonder het zwembad te hoeven legen.

 

pH- 5Kg - 50 €


Gebruik pH Minder van meer dan 7,6. Zo voorkomt u iritatie voor de ogen en de huid, bestrijdt u corrosie en hoeft u minder ontsmettingsmiddel te gebruiken. 

pH- liquide 20L - 55 €


Gebruik pH Minder van meer dan 7,6. Zo voorkomt u iritatie voor de ogen en de huid, bestrijdt u corrosie en hoeft u minder ontsmettingsmiddel te gebruiken. 

 pH+ 5 Kg - 50 €


Te gebruiken bij een pH van minder dan 7,2. hiermee voorkomt u troebel water, kalkaanslag en irritaties.

Pool Gel - 7 €


Pool Gel is een gelvorming vlokkenmiddel in individuele doses. Geen moeilijke handelingen of doseringen. 1 dosis is goed voor 60m³. Pool Gel laat de zwevende deeltjes te kunnen elimineren.

Stop Metal 5L - 45 €


Product dat de ionen van kopen, ijzer en zware metalen in het water deactiveert. verhindert de vorming van roestvlekken.