Waterbehandeling


Steeds de pH-waarde controleren alvorens een waterbehandeling uit te voeren, en deze indien nodig aanpassen. De pH drukt de zuurtegraad van het water uit, in logaritmische schaal van 0 tot 14. De pH-waarde moet steeds nagekeken worden en aangepast worden, een  foute evenwicht kan leiden tot een overmatig verbruik van ontsmettingsmiddelen, troebel water en irritatie van de ogen en slijmvliezen van de zwemmers.


De ideale pH-waarde ligt tussen 7.2 en 7.6

  • Hiermee beschermt men het zwembad
  • De ideale waarde voor de zwemmers
  • Omdat het ideaal is voor de performantie van de behandelingsproducten

MultiAction + 5 Kg : 55€


Galets ACTION + 250g zonder kopersulfaat. ontsmettend, anti-algen, anti-bacteriën, anti-virus, anti-schimmel, vlokkend, stabiliserend, kalk-afstotend en pH verlagend.

Alga Stop 1L - 45€


Hoge concentratie, niet-schuimend en snelle werking in algenbestrijder met een groot bacterie-schimmeldodend en micro vlokkend vermogen. vookomt de vorming en de groei van algen in zwembadwater. voor een kristalhelder water.

Aquacheck (50 bandelettes) - 15 €


Vrije chloor, pH, totale alkaliniteit, stabilisator (cyanuurzuur).

 Alka + 6Kg - 45 €


Absorbeert de verschillen in de pH-waarde en voorkomt corrosie van de apparatuur in het zwembad. vermindert het verbruik van ontsemettingsmiddelen.

 

Anti Calcaire 5L - 40 €


Vermijd kalkaanslag in thet bassin en voorkomt aanslag in de leidingen.

 

Care Pods (4 pods) - 40 €


Care Pods behandelt 50m³ water: dit vergagnt het gebruikelijke vlokkenmiddel, elimineert fosfaten, die verantwoordelijk zijn voor de ontikkeling van algen en elimineert de sporen van zoonebrandolie en crème.Chlore Liquide 20L - 35 € (5€ consigne)


Natriumhypochloriet. Te grebuiken met een dosserpomp voor een doorlopende ontsmetting van het zwembad. Niet-gestabilisserd chhloor. concentratie 120g/L. Ongeveer 12% actief chloor.

 

Chlore Shock 5Kg - 50 €


Dichloor in pastilles 20g met 50% beschikbare nuttige chllor. door zijn snelle bruisende werking zorgt.

Floculent 125g - 15 €


Maakt het water helderder door permanent vlokken en vangt de opgeloste metaalzouten.Liquide d'hivernage 1L - 45 €


Overvinteringsproduct voor het onderoud van zwembadwater. Om een optimale waterkwaliteit te behouden en het water volgend seizoen opnieuw te gebruiken zonder het zwembad te hoeven legen.

 

pH- 5Kg - 50 €


Gebruik pH Minder van meer dan 7,6. Zo voorkomt u iritatie voor de ogen en de huid, bestrijdt u corrosie en hoeft u minder ontsmettingsmiddel te gebruiken. 

pH- liquide 20L - 55 € (5€ consigne)


Gebruik pH Minder van meer dan 7,6. Zo voorkomt u iritatie voor de ogen en de huid, bestrijdt u corrosie en hoeft u minder ontsmettingsmiddel te gebruiken. 

 pH+ 5 Kg - 50 €


Te gebruiken bij een pH van minder dan 7,2. hiermee voorkomt u troebel water, kalkaanslag en irritaties.

Pool Gel - 7 €


Pool Gel is een gelvorming vlokkenmiddel in individuele doses. Geen moeilijke handelingen of doseringen. 1 dosis is goed voor 60m³. Pool Gel laat de zwevende deeltjes te kunnen elimineren.

Stop Metal 5L - 45 €


Product dat de ionen van kopen, ijzer en zware metalen in het water deactiveert. verhindert de vorming van roestvlekken.